Montseny en família: Viu la Castanyada amb una ruta guiada i teatralitzada amb nens

Montseny en família: Una ruta fantàstica i teatralitzada

Excursions a peu a Montseny amb nens

Una experiència per a tota la família

Montseny

Si busques un pla especial per celebrar la Castanyada amb els teus fills, tenim l’activitat perfecta per a tu! Viu una experiència única en família amb la Ruta Fantàstica "On són les castanyes (o la rebel·lió dels cargols)" al cor del Parc Natural del Montseny. Una proposta immersiva i divertida que combina natura, aventura i misteri en un entorn espectacular.

Què és la ruta fantàstica?
Inspirada en l’espectacle familiar de la companyia Cinc Cèntims, aquesta ruta és molt més que una passejada pel bosc. És un viatge que et convida a submergir-te en un conte ple de personatges màgics i desafiaments que us permetran descobrir racons amagats del Montseny mentre ajudeu la Maria Castanyera a recuperar les seves castanyes!

A la ruta, coneixereu personatges com el Gat Marrameu, que us guiarà pels camins més desconeguts, o la Bruixa Pinyuixa, que amb els seus encanteris us posarà a prova. El Gegant Castanyer també té un paper clau en aquesta aventura, així que prepareu-vos per resoldre enigmes i fer servir tot el vostre enginy en família!

Dues maneres de gaudir de l’experiència

Per adaptar-se a les preferències de cada família, la ruta ofereix dues opcions:

Aventura al teu ritme: Si prefereixes anar al teu aire i gaudir d’una sortida tranquil·la, aquesta és la teva opció. Compra un dels tres packs disponibles, tria el dia que més et convingui i explora la ruta pel teu compte. És ideal per aquelles famílies que volen gaudir de la natura sense presses i amb total flexibilitat.

Ruta guiada i teatralitzada: Per a aquelles famílies que busquen una experiència encara més màgica, en dies concrets podràs unir-te a la ruta amb un guia de muntanya i gaudir de la presència en directe dels personatges de l’obra. Veure com la Maria Castanyera i els altres protagonistes cobren vida enmig del bosc serà un moment que els més petits no oblidaran mai!

Un pla rodó per viure la Castanyada

La Maria Castanyera necessita la vostra ajuda urgentment! Les seves castanyes han desaparegut i, sense elles, no podrà preparar els panellets i torrades que tant agraden a tothom durant la Castanyada. La missió de la ruta és portar el cargol amb la castanya perduda fins a la masia de la Maria. Però no serà fàcil: haureu de superar proves, endevinalles i reptes que us posaran a prova mentre descobriu la màgia del Montseny.

Mentre gaudiu de l’aventura, aprofiteu per respirar aire pur, observar la flora i fauna del parc i, per què no, fer un pícnic envoltats de castanyers i alzines. La ruta és adequada per a totes les edats i és una manera perfecta d’introduir als més petits en el món de la natura d’una forma educativa i entretinguda.

No us oblideu de tastar les castanyes i panellets al final de l’excursió! Aquesta dolça tradició catalana farà les delícies de grans i petits i serà la cirereta perfecta per a una jornada inoblidable.

Reserva la teva aventura familiar!
No deixis passar l’oportunitat de gaudir d’una Castanyada diferent i plena de màgia al Montseny. Tria el teu pack, prepara les motxilles i gaudeix de l'aventura.

També et pot interessar....

3 excursions per anar al bosc a buscar castanyes

3 excursions per anar al bosc a buscar castanyes

Rutes, camins i paisatges per escapar-nos a boscos plens de castanyes
Veure llista

Informació pràctica

https://www.clownic.cat/
http://www.festivaldepallassos.com/
https://www.turismehostalric.cat/ca/el-que-pots-visitar/castell-visita-teatralitzada/
https://mogent.maristes.cat/ca/agenda

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://festivalcordevi.cat/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://assetjamentescolar.gencat.cat/
circdelacultura
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance