Camping Solsonès, un eco càmping familiar i gastronòmic amb nens

Camping Solsonès, un eco càmping familiar i gastronòmic

a Solsona amb nens

Un càmping envoltat de natura amb animació familiar

Solsona

El Camping Solsonès és un eco-càmping ideal per gaudir en família, envoltat de natura i amb una àmplia oferta d’allotjament: parcel·les, bungalows, xalets i glamping. Una destinació ideal per a una escapada familiar, especialment durant la temporada de tardor, per gaudir de totes les activitats que organitzen al voltant dels bolets, de la castanyada i de Halloween.
El càmping està envoltat d'una natura espectacular i ofereix una programació pensada per gaudir del temps lliure en família.

Una escapada al Solsonès

Situat a prop de la ciutat de Solsona, aquest càmping és un punt de partida ideal per descobrir la comarca. Des del càmping, pots gaudir de rutes a peu o en bici que recorren paisatges espectaculars plens de natura. També pots visitar pobles amb encant com Sant Llorenç de Morunys, o endinsar-te en el Parc Natural del Cadí-Moixeró, perfecte per a activitats a l'aire lliure amb nens.

El Solsonès és una destinació ideal per a una escapada en família, amb un paisatge natural impressionant i una oferta d'activitats que combina natura, cultura i diversió. Aquí trobareu les millors activitats per fer en família al Soslsonès.
Una escapada al Solsonès

Halloween i la Castanyada al Càmping Solsonès

Aquest any, el Camping El Solsonès ha preparat una Castanyada i Halloween amb moltes activitats per a tota la família.
Prepareu-vos per a uns dies de diversió envoltats de natura, amb una programació que inclou activitats tradicionals i també sorpreses terrorífiques per als més atrevits!

Activitats destacades:
Castanyes i moniatos per a tothom: No hi ha Castanyada sense les delícies de la tardor! Veniu a tastar les castanyes i moniatos acabats de fer.
Taller de pintacares: Deixa volar la imaginació dels més petits amb cares pintades per convertir-se en els seus personatges favorits de Halloween.
Animació infantil: Els nens s’ho passaran d’allò més bé amb les activitats d’animació especials, pensades perquè gaudeixin al màxim.
Gimcana nocturna: A la nit, l’aventura continua amb una gimcana plena de reptes i emocions. Esteu preparats per a una nit màgica?
Concurs de decoració de parcel·les: Decora la teva parcel·la amb temàtica de Castanyada o Halloween i participa en el concurs. Les millors decoracions seran premiades!

A més, hi haurà moltes més sorpreses per fer d'aquests dies una experiència única per a totes les edats. Tant si busqueu una experiència tradicional com si preferiu l’emoció de Halloween, el Camping El Solsonès és el lloc ideal per passar un cap de setmana en família.

Un espai gastronòmic i activitats familiars

A més, al Restaurant El Solsonès trobareu un espai gastronòmic de qualitat amb més de 30 anys d’experiència, on podreu gaudir d'àpats deliciosos en un entorn relaxant.

El càmping ofereix instal·lacions perfectes per a famílies amb nens, com un parc infantil, servei d’animació i monitoratge, mini club, zona esportiva, piscina d'estiu amb aigua salada, i una sala polivalent per activitats diverses. A més, disposa de zona wifi gratuïta i supermercat.

El respecte pel medi ambient és una de les prioritats del càmping, que fa més de 20 anys que segueix el certificat EMAS per minimitzar l'impacte ambiental.

Informació pràctica

Camping El Solsonès
Carrer de Sant Llorenç, Km 2, 25280 Solsona, Lleida
676 90 91 25
Més info: Camping Solsonès
https://festivalcordevi.cat/
https://mogent.maristes.cat/ca/agenda
https://www.turismehostalric.cat/ca/el-que-pots-visitar/castell-visita-teatralitzada/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.clownic.cat/
http://www.festivaldepallassos.com/
https://assetjamentescolar.gencat.cat/
circdelacultura
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance